طراحی سایت بدون کد نویسی

 

طراحی سایت بدون کد نویسی -طراحی سایت وردپرسی

قبل از صحبت کردن درباره طراحی سایت بدون کد نویسی بزارید از اول شروع کنم که کلا چند نوع سایت داریم . در حال حاضر سایت هایی که طراحی میشن 4 دسته هستند.

1)طراحی سایت بدون کد نویسی     2) طراحی سایت با قالب آماده          3) طراحی سایت با کد نویسی        4) طراحی سایت با سایت ساز ها

که در این مقاله قراره این سایت ها رو زیر ذره بین ببریم .

وردپرس وقتی که برای اولین اومد ترس بزرگی به جون طراح های سایت که با کد نویسی کار می کردند انداخت :))))

خدایی حقم داشتن . چون وردپرس یا همون طراحی بدون کد نویسی خیلی کار رو راحت تر کرده و هزینه ها رو کاهش داده.

البته معایبی هم داره که بعدا به اون می پردازیم. داشتم میگفتم که هزینه های طراحی سایت وردپرس اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست. برای مثال هزینه طراحی یک سایت با کد نویسی 30 میلیون تومان ولی وردپرسی 5 میلیون تومانه.

 


هزینه طراحی سایت بدون کد نویسی

 

هزینه طراحی سایت بدون کد نویسی

هر کسی بسته به جیبش هزینه می کنه که صد البته باید گفت که سایت های کد نویسی از لحاظ کلیت از وردپرسی یا همون بدون کد نویسی بهترن ولی آیا واقعا کسی می تونه 30 تا 100 میلیون تومان برای یک سایت هزینه کنه؟در صورتی که میتونه با یک دهم همون مبلغ یک سایت به همون زیبایی و کیفیت داشته باشه.

خب حالا که خیالتون رو بابت هزینه ها راحت کردم بهتره برسیم به جزییات این تیپ از سایت ها میپردازیم.

 

1-مدت زمان طراحی بدون کد نویسی

طراحی این گونه سایت ها برعکس سایت های کدنویسی کمه. حدود دو تا چهار هفته

2-معایب سایت های وردپرسی

تنها ایرادی که میشه به سایت های وردپرسی گرفت از لحاظ سرعته که با نصب چندین افزونه میشه سرعت اونا را افزایش داد.

3-امنیت سایت های بدون کد نویسی

امنیت سایت های وردپرسی خوبه ولی اگه یک هاست خوب  خفن داشته باشیم دیگ خیالمون  راحته.

4-افزایش سرعت سایت های وردپرسی

برای افزایش سرعت یک سری افزونه های خاص خودش رو داره که برای آشنایی با اونها میتونین مقاله مربوط به افزونه های افزایش سرعت سایت های وردپرسی رو بخونید.

5-فرق سایت بدون کد نویسی با سایت های کد نویسی شده

اگر می خواین یک کسب و کار خوب داشته باشید و همزمان با یک قیمت مناسب یک سایت نیاز دارین .من به شما سایت های وردپرسی رو پیشنهاد میدم.که هم کار باهاشون راحته هم مزایای بهتری دارن نسبت به کد نویسی ها.

برای سایت های وردپرسی (بدون کد نویسی) شما خودتون به تنهایی هم می تونید سایتتون رو مدیریت کینن. ولی سایت کد نویسی شده اکه شما با زبان های برنامه نویسی آشنایی ندارین باید حتما یک ادمین ثابت برای سایتتون داشته باشین که طبیعتا روی هزینه های سایتتون باید یک حقوق ماهانه هم برای اون عزیز لحاظ کنید.

 

سئو سایت های بدون کد نویسی

اگه شما حتی برای یکبار هم به گوگل رفته باشین حتما دیدین که یک سری سایت توی صفحه اولن و به قول معروف توچشم ترن. حالا چطور به این جایگاه رسیدن که هر کسی اون کلمه کلیدی اون ها رو سرچ می کنه اول از همه دیده میشن. این بر میگرده به مبحث سئو سایت های بدون کد نویسی که اگه میخوای بیشتر راجبش بدونی حتما مقاله اونو بخون.

 

 

 

Shopping Basket